Etusivu > Uncategorized > Ohoi maailma, blogi kutsuu

Ohoi maailma, blogi kutsuu

Muuttohärdelli ja ongelmat alkavat taas olla ohi. Muutin rottien ja muitten elukoitten kanssa ihan kivan kokoiseen kaksioon, josta rotat saivat puolet toisesta huoneesta. Täällä meille sitten ilmaantui junnutyttölaumaan kiva korvapunkkiepidemia. Korvapunkeista voi lukea enemmän esim. Skeyn foorumille kirjoittamastani aiheesta. En viitsisi kirjoittaa ja laittaa kuvia nyt kolmatta kertaa enää, niin blogiin ei tule erikseen hoito-ohjeita, taustoja ja muita.
Ensimmäisestä lääkintäkerrasta on kohta viikko, ja rotat näyttää paremmilta. Salus, jolla siis oli pahimmat oireet, on parantanut korviaan oikein ahkerasti. Enää löytyy vain vähän rupea. Löysin yhdeltä rotalta nenästä kunnon oireilevan kohdan (sillä ei korvissa kuitenkaan ollut kuin ihan ihan vähän oireita?) ja nyt nenän päällä on enää karvaton kohta. Eli parempaan suuntaan mennään! Eilen siivosin häkit perusteellisesti ja heitin kaikki kankaat sieltä suoraan roskiin.

Sellaista siis meiltä. Loppuun häikäilemättömästi laitan vain kuvia. Voin myöhemmin tulla päivittämään tilannetta yleisesti.
Niin ja ps. tosi ihania nuoria rottia olisi vailla kotia. Black husky, black, silver-mink, mahdollisesti joku sininenkin naaraissa ja uroksissa on monta mahtavaa martenjunnua (ma/ir, ma/hu ja ma, osa näyttelytasoisia) omaa sijoituskotia vailla. Kuljetus onnistuu viikonloppuna Turkuun uroksilla. Naaraat luovutan vasta ensi kuussa kun korvapunkit ovat varmasti poissa.

Ne kuvat siis.
Otin taas vaihteeksi kuvia salamalla, ja tuli tallennettua muutamat silmät kortille. Martenin silmän erottaa näistä helposti, mutta osaatteko sijoittaa loput oikein?
Eli kuvissa marten, marten/husky, champagne ja himalayan. Ja toi musta silmä on cinnamonilta.

ImageImageImageImageImage

Sitten vertailu kahdesta kauniista muunnoksesta. Eli tässä on champagne ja cream:
Image

Cream on oikealla. Sen turkin väri on lämpimämpi ja keltaisempi. Vasemmalla on champagne, joka on enemmän vaalean harmahtavan beige.

Grimm (404 Doppelganger) siivoaa kanssani:
Image

Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Jätä kommentti